Logo

Appelsinsorbet med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

2 dl yoghurt
reven appelsinskal fra 2 appelsiner
2 dl appelsinsaft
2 spsk sukker
2 æggehvider
250 g jordbær

Kom yoghurt, appelsinskal, appelsinsaft og 1 spsk sukker i en blender og blend det. Kom det i en isterningebakke og frys 30 minutter. Kom det i en skål og pisk det igennem og frys igen. Pisk æggehviderne stive og rør det i sorbeten med resten af sukkeret og frys den igen. Lad isen tø ca. 10 minutter før den serveres med friske jordbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her