Logo

Appelsinsyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg appelsiner
1 citron
5 dl vand
500 g sukker
2 tsk geleringspulver
2 tsk sukker

Appelsiner og citroner vaskes og skrælles med kartoffelskræller.
Skrællens kæres i fine strimler (evt. på food-processor).
Strimlerne koges i vandet i 15 min.
De hvide hinder fjernes fra frugtkødet, som skæres i småstykker. Kommes i gryden med strimlerne. Koges under låg i ca. ½ time.
Sukkeret tilsættes og alt koger videre 25 - 30 minutter uden låg.
Geleringspulver og sukker blandes og drysses i under omrøring.
Koger ca. 2 min.
Fyldes på glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her