Logo

Appelsinvincremesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
1 helt æg
2 spsk sukker
saft af 1 appelsin eller citron
1 dl hvidvin

Æggeblommerne og et helt æg piskes let og skummende med sukker, derefter tilsættes saft og vin.
Cremen varmes over meget svag varme eller i vandbad uden at koge. Der piskes i cremen, til den skummer.
Anden frugtsaft og vin kan anvendes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her