Logo

Argentinsk persillesauce - Chimichurri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ dl olivenolie
½ dl mørk vinaigre
1 ¼ dl finthakket løg
1 tsk finthakket hvidløg
½ dl finthakket persille
1 tsk tørret oregano
1 knsp. cayennepeber
1 ½ tsk salt
1 tsk sort peber
 
Hæld olie og vinaigre i en skål og pisk det sammen med et piskeris.
Kom løg, hvidløg, persille, oregano, cayennepeber, salt og peber i og smag det til.
Lad saucen stå lunt 2-3 timer, før den serveres.
 
Chimichurri er den sauce der mest anvendes til stegt eller grillstegt kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her