Logo

Artiskokbunde med tatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g skært oksekød - skrabet eller hakket
1 lille løg
salt, peber
1 æg
persille
8 artiskokbunde (fra dåse)

 
Bland tatarkødet med finthakket løg, salt, peber, æg og persille.
Smag til.
Lad artiskokbundende dryppe godt af.
Fyld dem med oksekødet.
Drys med persille.
Stil dem i ovnen ved 250ºC i ca. 5 min.
Serveres med franskbrød eller rugbrød og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her