Logo

Artiskoksalat med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kogte kyllinger
1 agurk
2-3 dåser artiskokhjerter
1 dåse aspargessnitter
100 g mayonnaise
3-4 dl syrnet fløde 9%
persille

Kog kyllingerne dagen i forvejen, fjern skind og ben og skær kødet i strimler, som opbavares i plastpose i køleskab.
Skær agurken i små terninger, som trækker 10 minutter i en sigte,
dryseet med groft salt.
Rør mayonnaiseen til en tynd dressing med aspargesvand og rør syrnet
fløde i.
Smag til med salt, peber og fintklippet persille.
Bland kyllingkødet med af dryppede artiskokhjerter, skyllet og afdryppet agurk og aspargessnitter i et par salatskåle.
Dryp lidt dressing over og server resten i en skål.
Giv ristet brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her