Logo

Asiatisk kyllingesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g strimlet kyllingebryst
2 dl jordnøddesauce
1 spsk olie
1 agurk
½ porre
2 tørrede røde chilifrugter
1 dl ristede usaltede jordnødder
salatblade

Bland kyllingen med jordnøddesauce.
Dæk med plastfolie og stil det i køleskabet 30 min.
Varm olien på en pande og steg kyllingen 4 min.
Skyl og skiv agurk og porre.
Hak chili og jordnødder og kom det hele på panden sammen med kyllingen. Brun det ca. 1 min. Læg salatblade på 4 tallerkener og fordel kyllingen herpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her