Logo

Asparges flamande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 - en kendt asparges klassiker, måske den bedste af dem alle ...

 

500 g asparges grønne eller hvide

vand (svarende til at grønsagerne lige dækkes)

2 tsk salt

2 æg, hårdkogte 
25 g smør
2 spsk persille hakket
*

A) Skyl de grønne eller hvide asparges og bræk den nederste træede del af.

Skræl hvide asparges med en skrællekniv fra lige under hovedet og nedefter.

Bring vand tilsat salt i kog, kom asparges i og læg låg på.

Kog grønne asparges 3-5 min. og hvide 5-7 min. afhængig af tykkelse.

Stik en kødnål eller spids kniv i og bedøm om de er møre.

Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af.

 
B) Hak det kogte æg og smelt smørret.

C) Anret asparges i et varmt fad.
Drys det hakkede persille over og hæld ægge-smørret over.

 

Server nu Asparges à la Flamande, gerne med et godt glas hvidvin til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.591 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her