Logo

Asparges med havesyre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hvide asparges
600 g grønne asparges
salt
peber
1 tsk sukker
1 spsk smør
4 tomater
2 spsk havesyre
½ bdt purløg
½ bdt persille
¼ bdt kørvel
1 hovedsalat
saft af 2 citroner
8 spsk majsolie

Skyl og skræl aspargesene. Skær den træede del af.
Skær begge typer asparges i 3 cm lange stykker.
Kom 1 ½ l vand tilsat 1 tsk salt, sukker og smør i en gryde og koge det op.
Kom de hvide asparges i og kog dem ca. 15 min.
De sidste 5 min. koges grønne asparges med.
Giv tomaterne et kryds i toppen og læg dem i spilkogende vand og kog
dem ca. 15 sekunder.
Læg dem herefter straks i isvand.
Pil skindet af og fjern stilken.
Skær tomaterne i halve, pil kerner ud og skær i ottendedele.
Skyl krydderurterne og pluk bladene fra stilkene.
Skær havesyren i fine strimler og fin hak krydderurterne.
Skyl og pluk hovedsalaten.
Læg salatbladene i skål eller på tallerken.
Læg herpå tomat og asparges.
Rør citronsaften med salt og peber.
Tilsæt under piskning og i en tynd stråle majsolien.
Pisk krydderurterne i marinaden og hæld den over asparges og tomater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her