Logo

Asparges med mousselinesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g grønne og/eller hvide asparges

100 g dulle (smør/margarine)
2 æggeblommer
½ citron
salt
peber
1 dl piskefløde

Asparges istandgøres og dampes, anrettes på et fad og holdes varme.
Dullen smeltes.
Æggeblommerne piskes sammen med citronsaft over vandbad, til det bliver tykt og cremet.
Dullen piskes i lidt ad gangen.
Saucen smages til med salt og peber, og flødeskum vendes i.
Server saucen til de varme asparges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
45231-03-2013 17:05:24 gitte
har fuldt opskriften 100%, citronsmagen er alt for gennemtrængende, prøver næste gang bare med nogle dråbber....

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her