Logo

Asparges med nem hollandaisesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g friske asparges
et ganske lille drys sukker

Asparges skrælles oppe fra hovedet og nedefter med en skarp kniv, hvorefter det er nemmest at ”bundte” de rensede asparges, del dem i to bunker og sno en bomuldssnor omkring.
Kommes i kogende vand tilsat lidt sukker og ca. 1 lille spsk salt.
Under låg koger aspargesene i ca. 15 min. alt efter tykkelse.

Aspargesene serveres meget velafdryppede på en serviet, evt. med citronbåde og hertil enten rørt smør eller en Nem hollandaise

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her