Logo

Asparges med parmesansmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Asparges med parmesansmør

500 g grønne asparges
3 spsk smør
75 g reven parmesan
1 spsk frisk basilikum
1 fed hvidløg
1½ tsk citronsaft
salt og peber

 

Kog asparges i letsaltet vand til de er møre, men stadig sprøde (ca. 3 min.).

Dræn dem og læg dem i et ovnfast fad.

Tænd ovnen på grill.

Pisk smørret i en skål til det er blødt.

Pisk parmesan, hakket basilikum, presset hvidløg og citronsaft sammen med smørret.

Smag den piskede blanding til med salt og peber.

Fordel parmesansmørret ovenpå aspargesene med en ske.

Kom fadet i ovnen og giv det ca. 3 min. under grillen.

Hold øje med retten for at forhindre at det bliver sort.

 

Tips: Parmesansmørret kan også med fordel bruges som tilbehør til andre retter.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her