Logo

Asparges med tomat og krydderurtemarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hvide asparges
400 g grønne asparges
1 spsk diætmargarine
citronsaft
2 tomater
2 spsk koldpresset valnøddeolie
3 spsk frugteddike
2 spsk blandet friskhakkede krydderurter (fx. persille kørvel og
purløg)
friskkværnet hvid peber
1 friséesalat

Skyl og skræl asparges. Skær den træede rodende af.
Tag rigeligt vand tilsat diætmargarine, havsalt og citronsaft og bring dette i kog.
Kog aspargesene ca. 15 min. til de stadig er sprøde.
Skyl tomaterne og fjern stilken.
Læg tomaterne i spilkogende vand i ca. 20 sek. afhængig af deres modenhed.
Tag dem op og læg dem i isvand.
Fjern skind og kerner og skær frugtkødet i små tern.
Valnøddeolie, frugteddike, krydderurter og en anelse kold
aspargesvand røres sammen.
Smag til med salt, peber og kom tomatternene ved.
Friséesalaten skylles grundigt og afdryppes.
Pluk salaten i mindre stykker og anret på tallerken med asparges, tomat og krydderurtemarinade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her