Logo

Asparges-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g grønne asparges
1 bdt forårsløg
1 bdt radiser
2 spsk vineddike
1-2 tsk dijonsennep
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg
salt
peber

Rens aspargesene og snit dem i passende stykker på skrå. Rens og snit ligeledes forårsløg og radiser.
Pisk vineddike sammen med sennep og tilsæt olien lidt ad gangen. Smag til med presset hvidløg, salt og peber. Vend grønsagerne med dressingen og lad salaten trække 15 min. før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her