Logo

Aspargescremesuppe med abrikos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 hvide asparges
1 knsp.honning
½ tsk smør
1 knsp.salt
1 spsk spelt
100 ml. sødmælk
salt
hvid peber
2 spsk flødeskum
1 abrikos

Skyl og skræl asparges og skær rodenden af. Skræl og de afskårne rodender, honning, salt og 400 ml koldt vand koges i 30 minutter til aspargesfond. Fonden sigtes.
spelt stødes fint. Melet hældes på varm pande og ristes igennem uden at brune. Aspargesfond og mælk koges op.
Aspargeshovederne skæres af, resten skæres i passende stykker og koges møre men stadig sprøde i aspargessuppen. Aspargeshovederne lægges i en sigte og koges med til de akkurat er møre men stadig sprøde. Hovederne lægges kort til side. Aspargessuppen med aspargesstykker og hvedemel blendes i food-processor eller blenderglas. Sigtes og hældes retur i gryden. Koges atter op til melet binder suppen lidt. Krydres med salt og peber. Hæld suppen i varme suppetallerkner. Flødeskum og aspargeshoveder lægges i midten og der pyntes med abrikosfileter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her