Logo

Aspargessalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 1 portion

hvide asparges
grønne asparges

Smukke, hvide, tykke Asparges og smaa faste grønne koges hver for sig. De
store Asparges skal være faste, og de smaa skal gnides ud til en Puré. Lad
det hele blive koldt.
Lav en Mayonnaise med Citron og kom Pureen af de grønne Asparges heri.
De store, hvide Asparges serveres paa et Fad, og saucen serveres i en Sauceeskaal.
Det er en ualmindelig velsmagende Salat.

Man kan ogsaa tilberede andre Salater med den samme Sauce.
Frankrig

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her