Logo

Aspargessalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g champignoner
1 dl spargessnitter (385 g netto)
100 g mayonnaise
½ dl piskefløde
salt
peber
paprika

Rå, rensede champignoner deles og blandes med velafdryppede aspargessnitter. Mayonnaise og flødeskum røres forsigtigt sammen, smages til og hældes over fyldet. Salaten kan pyntes med et par aspargeshoveder og hele champignoner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her