Logo

Aspargessauce let

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g aspagers i stykker
½ l. sauce naturel
½ tsk groft salt
Pynt: Dild

Hæld aspagersstykkerne til afdrypning i en sigte.
Bring Sauce Naturel i kog i en gryde.
Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min.
Tilsæt aspagersstykkerne og varm saucen igennem under forsigtig omrøring.
Smag saucen til med salt.
Kan serveres til kogt kylling eller høne, kartofler og broccoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her