Logo

Aspargessuppe fra Samsø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Samsø er kendt for at levere årets første kartofler og asparges. Denne suppe er blevet lavet på Samsø i generationer.
 
500 g asparges
Vand
2 æggeblommer
1 dl fløde
1 l. grønsagsbouillon
Salt og peber
 
Skræl aspargesene og skær dem i store stykker.
Kog dem møre i vand i ca. 20 min.
Tag hovederne fra til pynt og mos resten igennem en si.
Bland mosen med æggeblom­mer og fløde.
Hæld bouillonen over.
Pisk suppen mens den varmes op, den må ikke koge.
Kom aspargeshovederne i og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her