Logo

Aspargesuppe med kartofler og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

1 bdt grønne asparges
5 dl hønsebouillon
6 nye skrabede kartofler
1 bdt frisk koriander
salt og peber

Skær den nederste grove del af aspargeserne. Halver dem og gem del del med hovederne. Snit den anden del fint og kog dem i bouillon med kartofler skåret i tern. Når begge dele er møre tilsættes aspargeshovederne. Kog det kort igennem og smag til med salt og peber. Drys med plukket koriander og server rygende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her