Logo

Astoria Waldorf-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g valnødder
3 æbler
250 g selleri-toppe
1 citron ( saften )
Dressing:
100 g mayonnaise
1 dl piskefløde
Salt - friskkværnet peber

Tag nogle hele nøddekerner fra til pynt, hak resten groft.
Skræl æblerne, fjern kernehuset og riv dem groft.
Riv selleritoppene groft.
Gem evt. toppe til pynt.
Bland ingredienserne med citronsaften.
Pisk fløden, kom mayonnaisen i og smag til med salt og peber.
Bland dressingen med ingredienserne og stil det koldt.
Pynt med nøddekerner og det ydreste af selleritoppene.
Salaten er næsten obligatorisk til dyreryg – den kræver en god sauce for ikke at bitterheden i valnødder og selleri forvrænger rødvinens smag.

Tips: Salaten har navn efter det berømte Hotel Waldorf Astoria i
New-York

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her