Logo

Aubergine med salatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

2 ½ dl bouillon
2 ½ dl piskefløde
¼ icebergsalathoved (75 g)
200 gruyéreost
4 allehånde
3 timianstilke
½ kg auberginer
olie til stegning

Bouillonen koges ind til halvdelen, og fløden tilsættes. Saucen koges atter lidt ind, og strimlet salat tilsættes. Saucen koges endnu et par min., hvorefter den blendes med 150 g reven ost.
Saucen hældes tilbage i gryden og koges tyk. Den piskes op med knust allehånde, og til sidst tilsættes timianbladene. Der smages til med salt og peber.
Auberginerne skæres i grove tern og steges i olie på en pande. Salt og peber tilsættes, og de kommes i et smurt ovnfast fad. Saucen hældes over, og resten af den revne ost drysses på.
Auberginerne sættes i ovnen ved 200ºC i 8-10 min.
Der serveres salat og groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her