Logo

Aubergine med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk auberginer (500 g)
2 tsk salt
2 spsk olivenolie
2 dl yoghurt naturel
1-2 stk fede knuste hvidløg
2 spsk finthakket persille
peber
 
Skær auberginerne i skiver på 1 cm, drys skiverne med salt og lad dem trække i 15-20 minutter.
Skyl saltet af og dup skiverne tørre, steg dem i olien på en pande (gerne sliplet) til de er gyldne, 3-4 minutter.
Rør yoghurten med hvidløg, persille og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her