Logo

Auberginecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)

1 kg auberginer
1-3 fed hvidløg
1 dl god jomfruolivenolie
½ dl citronsaft
havsalt

Flæk auberginerne, og prik dem med en gaffel.
Smør en bageplade med olivenolie, og læg auberginerne med skærefladen nedad på pladen. Bag dem ved 200ºC i ca. 1 time.
Mærk, om de er bløde som børnekinder; ellers skal de bage lidt mere.
Kom dem endnu lune (med skal) i en foodprocessor sammen med hvidløg.
Blend, til de er findelte.
Tilsæt skiftevis olivenolie i en tynd stråle og citronsaft.
Smag til med salt og evt. mere citronsaft.
Balancen mellem citron og salt er vigtig - øvelse gør mesterl

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her