Logo

Autumn Spring, det lokale hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
1 kg Autumn Spring hindbær
150 g flormelis. 1 dl hvidvin
 
Vanillecreme:
150 g flormelis
½ dl fløde
½ stang vanilje
 
Tuiles:
100 g blødt smør
100 g flormelis
2 æggehvider
75 g hvedemel
 
Dagen før: Tag de flotteste 600 g bær fra og kog resten til pure med flormelis.
Tag 5 spiseskefulde pure fra, tilsæt hvidvin til den resterende pure og kør til en lind sorbet på ismaskine.
 
Tuiles: Pisk smør og sukker.
Slå hviderne godt igennem med en gaffel og rør godt sammen med smør/sukker.
Sigt melet i.
Stryg den lyse dej ud på bagepapir i cirkler og bag dem ved 200º i 5-6 minutter. Opbevar tuiles i kagedåse.
 
Vanillecreme: Kog flormelis, fløde og vaniljekorn op.
 
Ved servering: Dæk tallerkenens bund med pure.
Læg første runde tuile midt på.
Stil friske hindbær i en ring udenom. Læg sorbet i midten og sæt endnu en tuile ovenpå. Gentag samme procedure to gange, blot skal den sidste tuile ikke lægges på.
Dekorer med vaniljecreme og pynt med et drys flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her