Logo

Avocado- og linsesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Avocado- og linsesalat

Dressing:
2 dl cremefraiche 18%
1 fed hvidløg
½ stk citron
2 spsk frisk persille
½ tsk køkkensalt

3 avocadoer
250 g cherrytomater
400 g grønne linser
½ stk citron
peber og ½ tsk køkkensalt
½ l hovedsalat
½ l iceberg salat

A. Del, fjern stenene og skræl avocadoerne, skær dem i mindre stykker.

Halver tomaterne.
Skyl og kog linserne møre 15-20 minutter og lad dem afkøle.

B. Bland avocado, tomat, citronsaft, salt og peber.

Vend linserne i blandingen.

Rør citrondressingen sammen.

Anbring lagvis salat og linseblandingen i portionsglas lige inden servering.

C. Kom lidt af dressingen på som pynt eller server den til.

 

Energi indhold pr. person: 1158 kJ

Energifordeling pr. person:

 

Protein:

17%

 

Kulhydrat:

44%

 

Fedt:

39%

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her