Logo

Avocado med æggesalat og rygeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 avocadoer
2 hårdkogte æg
1 ½ spsk mayonnaise
saft fra ½ citron
1 tsk Dijonsennep
50 g rygeost
frisk karse
salt og peber

Halver avocadoerne og fjern stenene. Hak æggene og rør med mayonnaise, saft fra citron, sennep, rygeost, salt og peber. Vend med masser af frisk karse og server til de halverede avocadoer, evt. med ristet rugbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her