Logo

Avocado med krydret fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store avocadoer
150 g dybfrosne rejer
1 spsk rødvinseddike
4 spsk salatolie
2 tsk kapers
2 tsk hakket persille
1 spsk hakket løg
2 hårdkogte æg
1 knsp peber
1 bundt dild

Lad rejerne tø op.
Pisk en marinade af olie og eddike, smag til med salt og peber og bland
hakkede kapers, persille, løg og hakket æg i.
Bland rejerne i og lad dem stå i marinaden ½ time.
Skær avocadofrugten igennem, tag stenen ud og læg de halve avocadoer
på serveringstallerkener.
Fordel fyldet og pynt med lidt dildkviste.
Serveres med ristet brød.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her