Logo

Avocadocremesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. hønsebouillon (evt. vand og terning)
2 modne avocadoer
2 ½ dl fløde
1 dl yoghurt naturel
1 dl tør hvidvin
1 spsk citronsaft
salt
hvid peber

Varm vand og bouillon op til kogepunktet
Del avocadoerne tag stenene ud pil skrællen af skær 4 pæne skiver til pynt.
Kom resten af avocadokødet i en blender sammen med fløde, yoghurt, hvidvin, citronsaft.
Tilsæt denne pure i suppe, varm op må ikke koge smag til med salt og peber.
Læg avocadoskiver i hver tall. og hæld suppen over.
Server straks.
Suppen kan serveres kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her