Logo

Avocadodessert 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 avocado
1 citron
1 liter piskefløde
2-3 spsk flormelis
1 glas sherry
 
Skær avokadoerne i halve og fjern stenene.
Skær frugtkødet fra skallerne og purér det med saft fra citronen.
Pisk fløden og smag til med flormelis, derefter bl. flødeskum og avokadopuré forsigtigt sammen.
Tilsæt sherry og kom moussen i avokadoskal.
Tips: Det ser lækkert ud hvis der bruges en flødeskumssprøjte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her