Logo

Avocadois 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En frisk og anderledes dessert.

 
2 modne avocado.
¼ l. piskefløde.
1 spsk melis - eller efter smag.
evt. syltetøj til pynt.
 
Avocadoerne flækkes, frugtkødes tages ud og blendes sammen med melis til en jævn mos.
Fløden piskes næsten stiv og vendes forsigtigt i mosen, der fordeles i fire portionsglas eller kokotter.
Portionerne sættes i fryseren natten over og tages ud ca. ½ time før servering.
Der kan pyntes med en klat flødeskum og en skefuld syltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her