Logo

Avocados med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store modne avocados
salt
peber
2 spsk cremefraiche eller ymer
vinaigre
citronsaft
evt. rejer til pynt

De modne avocados halveres og stenen fjernes. Med en ske hules frugtkødet ud og dette piskes let op i en skål med en gaffel med krydderier og cremefraiche eller ymer og smages til med citronsaft, salt og peber. Kommes tilbage i skallerne og kan evt. pyntes med rejer eller klippet grønt.

Nydes kold

Tips: De kan også i de udhulede avocados blot anbringe en top rejer og lidt pynt som mayonnaise og klippet dild.
Avocados har en fin smag og kræver ikke så meget , bare med salt og peber er de en stor delikatesse!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her