Logo

Bøf Bourguignonne - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Kogetid i trykkoger: 20 min.

# Ingredienser

¾ kg okseinderlår eller klump
20 g bacon i terninger
¼ kg skalotte- eller miniløg
1 knust hvidløgsfed
3 dl rødvin
salt, peber
Krydderurtebuket af: 1 kvist timian, 1 bdt persille og 1 laurbærblad
250 g champignon (evt i halve)

* Tilberedning

Skær kødet i 3 cm store terninger.
Rist baconterningerne i gryden og brun derefter kødet heri samt løgene.
Tilsæt hvidløg, krydderurtebuketten, rødvin samt salt og peber.
Luk gryden og bring den på tryk.
Kog i 20 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Kom champignon i gryden og lad dem snurre med 3-4 min.
Smag retten til og server den med flûtes, løse ris eller kogte kartofler.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her