Logo

Bøf Lindstrøm med rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Personer

400 g hakket oksekød
2 æggeblommer
2 tsk kapers, grofthakket
2 spsk syltede rødbeder, i små tern
rugbrød og smør

Oksekødet blandes med ; æggeblommer, kapers og rødbeder, formes til 2 hakkebøffer og steges ca. 8-10 min på hver side, krydres med salt og peber. Serveres med brød og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her