Logo

Bøf stroganoff med cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

 

500 gr velhængt oksefilet
1 spsk smør
1 spsk olie
3 cl cognac
1 tsk salt
2 tsk peber
1 spsk dijonsennep
2 dl cremefraiche 38%
1 tsk soyasauce
 
Skær kødet i strimler og svits dem gyldne på en pande i en blanding af smør og olie.
Hæld cognacen i panden og lad det fordampe under omrøring.
Krydr med salt og peber.
Tilsæt sennep og cremefraiche.
Lad alt koge sammen et par minutter under omrøring.
Tilsæt tilsidst sojasauce.
Server med ris eller kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her