Logo

Bønner med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønner med champignon

2 løg

250 g champignon

smør eller margarine

2-3 stilke blegselleri

1 dl fløde

salt og friskkværnet peber

600 g små, grønne bønner

klippet persille

Tilbehør: Råstegte kartofler - Se Tillæg

*

Hak løgene og halver de rensede champignoner.

Rist det hele i 3-4 spsk smør.

Tilsæt den finskårne blegselleri, vend det godt og spæd med fløden.

Smag til med salt og friskkværnet peber og lad det snurre i 5-6 minutter.

Kog bønnerne akkurat møre i letsaltet vand - beregn ca. 15 minutter - og lad dem dryppe godt af.

Anbring bønnerne i opvarmet fad og hæld champignonblandingen over.

Drys med klippet persille og server råstegte kartofler til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her