Logo

Bacalao med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bacalao med chili er en stærkerede version af typisk bacalao, der er en ret lavet med klipfisk.

 

 

1 kg klipfisk
1 ½ kg kartofler
2 ds hakkede tomater
½ glas pimiento
2 store løg
½ hvidløg
1 chili
1 dl olivenolie
½ glas tomatpure
3-4 spsk soltørrede tomater (kørt i foodprocessor)
evt. 3-4 spsk ketchup af soltørrede tomater
 
Udvand fisken (1-2 døgn etter tykkelse).
Hak chili og hvidløg og steg det forsigtig i olien.
Læg tomat, pimiento, kartofler, fisk og løg lagvis, tilsæt pureerne.
Hæld den glovarme olivenolie over (m/chili/hvidløg).
Lad alt koge forsigtig til kartoflerne er møre (ca. 1 time).
Kog forsigtig under låg og rør i gryden ofte så det ikke brænder på
i bunden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her