Logo

Baconbrød til picnic

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Perfekt tilbehør til en picnic, men den røgende smag af bacon gør, at brødet næsten i sig selv er et helt måltid.

 

 

25 g gær

5 dl lunkent vand

1-1,25 kg hvedemel

1 tsk salt

200 g bacon i små tern

 

Rør gæren ud i lidt lunkent vand (37°C).

Bland hvedemel og salt sammen og bland alle dele.

Steg bacon en smule på panden og bland stykkerne i dejen.

Lad dejen hæve i 2 timer.

Form to brød som efterhæver i 30 minutter og herefter bages i ovnen først 15 minutter ved 250°C og herefter 20-30 minutter ved 150°C.

 

Tip:

Den røgede smag af bacon gør næsten brødet til et helt måltid i sig selv.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
11715-07-2012 09:37:19 lars kongebro
Bagte det en dag til en familiefrokost og det vagte stor glæde, har prøvet at tilsætte timian og revet æble.Det var ikke dårligt, blev næsten til en gang æbleflæskbrød.Sjovt og absolut spiseligt, prøv.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her