Logo

Bagels med røget tyndsteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagels med røget tyndsteg

 

Spændende lune bagels med oksetyndsteg, cheddar, tomater og hvidløgsdressing. Et godt alternativ hvis man er træt at rugbrød i madpakken.  


#

4 bagels
hvidløgsdressing
2 bøftomater i skiver
12 skiver røget oksetyndsteg
2 spsk revet cheddar ost
2 spsk friskhakket persille
*


Varm bagels i ovnen i 3 min.
Skær igennem og smør hvidløgsdressing på begge halvdele af bollerne.

Læg tomater og 3 skiver kød, ost og persille og læg overen på.


Bagels er en god måde at få ryddet op i køleskabet på. Har du rester fra frokosten kan det meste bruges som fyld til en lun bagel dagen derpå.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her