Logo

Bagt torsk med Dipsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dejlig ret med torsk, kartofler, gulerødder og en dipsauce lavet på cremefraiche og sennep. God hverdagsret med fisk. Husk, at du bør spise fisk to gange om ugen!

2 x 250 g torskefilet (frost),
salt,
citronsaft.
Endvidere:
1 kg små kartofler,
500 g gulerødder,
2 løg,
2 spsk olivenolie,
2 spsk revet citronskal (økologisk),
1 tsk timian,
salt.

Dipsauce:
250 ml cremefraiche 18 %,
2 tsk. dijonsennep,
½ potte purløg,
salt.

Optø fisken i køleskabet natten forinden. Opvarm ovnen til 200°C.
Skrub kartofler og gulerødder rene.

Skær dem i mindre stykker og dup det hele tørt.

Lægges på en bradepande beklædt med bagepapir sammen med løg skåret i kvarter.
Dryp olien over og vend sammen.

Strø dernæst citronskal og timian over.

Sæt fadet i den varme ovn, til alt er mørt, 30-40 min.
Krydr med salt mod slutningen.

Dup torskefileterne tørre og krydr med salt.

Lad det trække ca. 10 min.

Dryp citronsaft over og sæt dem i ovnen, til fisken er fast og saften klar, 8-10 min.

Dipsauces:
Rør cremefraiche og sennep sammen.

Tilsæt klippet purløg og smag til med salt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her