Logo

Bagte blommer med creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte blommer med creme


Blommer til dessert? Ja, det smager fantastisk godt! Server også gerne med lækker creme, og du har en super velsmagende dessert, dine gæster vil glædes over.

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: ca. 20 min. 4 personer

 

#

8-12 store blommer

2 spsk sukker

1 dl hvidvin eller hyldeblomstsaft

200 g cremefraiche 18%

2 friske æggeblommer

2-3 spsk flormelis

*

 

VASK blommerne, og prik dem med en gaffel.

 

DRYS sukker i bunden af et ovnfast fad, og hæld vin eller saft i.

Læg blommerne i fadet, og sæt det i ovnen ved 200 °C i ca. 20 min., afhængigt af hvor modne blommerne er.

 

ØR cremefraiche med æggeblommer og flormelis.

 

SERVER de lune blommer med cremen.

 

Bagte blommer med creme

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her