Logo

Baltilammegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En lammegryde inspireret af det pakistanske køkken, der er perfekt til en kold vinteraften. Hvis man ikke er så meget til lam kan andre kødtyper også bruges.

 

 

1 squash i ca 1 cm tykke skiver
olie til stegning
500 g hakket lammekød
1 bk. cherrytomater
4 cm. ingefær, revet
3 fed hvidløg, knust
3 dl lamme- eller oksebouillon

Krydderi:
½ tsk kanel
½ tsk kardemomme
½ tsk st. nellike
2-3 laurbærblade, smuldrede
½-1 tsk spidskommen
½-1 tsk chili

Bland krydderierne til krydderblandingen.
Steg squashskiverne lysebrune i olie.
Tilsæt hvidløg, ingefær og krydderiblanding.
Svitses 1-2 minutter.
Tilsæt bouillon og koger 20-30 minutter.
Tilsæt squash og tomater og varm igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her