Logo

Bananboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækre boller med banan og chokolade, der kan serveres til eftermiddagskaffen, til at stille den lille sult, eller til fødselsdag, for eksempel sammen med en bananlagkage.

 

25 g gær
3 dl lunkent vand
25 g smeltet smør
1 dl cultura
90 g fuldkornshvedemel
1 dl kokosmel
1 moset banan
50 g hakket mørk chokolade
1 spsk sukker
1 tsk salt
550 g hvedemel
1 æg til pensling

Gæren røres ud i vandet. Smørret røres sammen med cultura og kommes i gærvandet.
De øvrige ting tilsættes og dejen æltes godt igennem til den er smidig.
Stilles til hævning et lunt sted i 1 time.
Dejen deles i 12 stykker og formes til boller.
Bollerne efterhæver i 15 min.
Bollerne pensles med et sammenpisket æg.
Bages ved 200°C, på midterste ovnribbe, i ca. 25 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her