Logo

Bananbrød fra USA

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bananbrød fra USA


Denne type bananbrød stammer oprindeligt fra USA. Brødet kan bruges som morgenmad, som tilbehør eller som "kage" serveret til eftermiddagskaffen.


#

225 g hvedemel
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
100 g sukker
1 æg
½ dl rapsolie eller anden madolie
korn af 1 stang vanilje
4 mellemstore mosede bananer
*

 
Bland hvedemel, bagepulver, kanel, sukker og salt.
Mos æg, olie og vanilje sammen og vend blandingen sammen med de tørre ingredienser.

Vend bananerne i dejen med en gaffel.
Hæld dejen i en bageform og bag brødet ved 180 °C i 60-70 minutter.
Afkøl lidt før brødet vendes ud af formen. 

 





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
52730-04-2010 19:12:21 madABC
Tak til Dorit Bach

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her