Logo

Bananer med likør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændede dessert indeholdende bananer med orangelikør, for eksempel cointreau, samt sukker og smør. Server gerne med flødeskum eller vaniljeis til samt et par appelsinskiver og citronmelisse til pynt. 

 

6 Personer

6 mellemstore bananer
2 spsk smør
2 spsk sukker
1 dl sød orangelikør
1 spsk friskpresset citronsaft
sukker
appelsinskiver
citronmelisse

Skræl bananerne og drys dem med sukker. Steg dem forsigtigt let gyldne på en pande i let brunet smør. De må ikke brænde på. Hæld likør og citronsaft på og smag til med sukker. Lad bananerne småsnurre ca. 5 min., eller til de er bløde. Pyntes med et par skiver appelsin og et blad citronmelisse.

Tilbehør: Flødeskum eller vaniljeis

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her