Logo

Banankoldskål uden æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koldskål laves traditionelt med kærnemælk. Her laves retten dog med tykmælk og uden æg. Koldskål, her med banan, spises oftest om sommeren som dessert eller som mellemmåltid.

 

4 dl Tykmælk
1 dl Vand
4 spsk Sukker
1 st.Vanille
1 stk Banan

Vand, sukker og vaniljekorn koges til en sukker sirup. Sukker siruppen røres med tykmælk til en luftig konsistens. Koldskålen afkøles og banan skæres i skiver og vendes i .
Koldskål serveres iskold med kammerjunkere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her