Logo

Banansorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sorbet er en frossen dessert, der normalt ikke laves på mælkeprodukter men på vand med frugtsmag. Her laves sorbeten med banan og fløde samt pomeranskal, så det er en lidt utraditionel sorbet.

 

4 store bananer
1 dl appelsinsaft
½ dl fløde
3 æggehvider
5O g sukker
2-3 spsk finhakket pomeranskal

Bananerne deles ud i små stykker og blendes ca. ½ min. sammen med appelsinsaft og fløde, derefter presses det hele igennem en sigte.
Æggehviderne piskes stive og tilsættes lidt sukker, lidt ad gangen, derefter blandes det forsigtigt ned i bananpureen.
Det kommes i form og fryses 3-4 timer, det tages ud et par gange undervejs, og der røres lidt rundt i det (for at undgå at der dannes krystaller).
Det anrettes i skåle og der drysses med den hakkede pomeransskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her