Logo

Barbecue kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling kan hurtigt blive en tør ret. Her bliver kyllingen dog spicet op med barbecuesauce med blandt andet tabasco i. Server gerne kyllingen med grillstegte majskolber, grøn salt og flûtes.  

 

1.3 kg kylling
1 dl vindruekerneolie
2 ½ spsk tomatpuré koncentreret
1 spsk Santa Maria Barbecue Krydderi
1 spsk engelsk sauce
1 stk løg
¼ tsk tabascosauce
2 stk hvidløgsfed
1 ½ dl bouillon
 
Del kyllingen i kvarte og skær løst halsskind af. Kog en barbecuesauce
sammen af olie, tomatpuré, barbecuekrydderi, engelsk sauce, groftrevet
løg, tabasco, knust hvidløg og bouillon, smag til med salt og peber.
Kog den ved svag varme ca. 15-20 min. og afkøl.
Læg kyllingen i en skål og hæld barbecuesaucen over, vend kødet godt.
Lad det trække 4 timer i køleskabet.
Tag kyllingen op, og stryg saucen af med fingrene.
Læg kødet på den forvarmede grill - lårstykker ca. 25-35 min.,
bryststykker ca. 15-25 min. - pensl ofte med saucen.
Server kyllingen med grillstegte majskolber, blandet grøn salat samt
flûte. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her