Logo

Baskisk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne kyllingeret har draget inspiration fra Baskerlandet. Til retten bruges piement d'Espelette der er en variation af chillien, der oftest dyrkes i netop Baskerlandet.

 

6 personer

6 kyllingelår
3 store løg (skåret)
1 grøn peber
1 rød peber
5 store modne tomater
3 fed hvidløg, hakket
3 spsk olivenolie
salt
piement d´Espelette

Grønsagerne renses og skæres i tern . Kyllingelårene brunes i en stegegryde, og tages herefter op. I samme gryde sauteres grønsagerne, uden at de tager farver, og til sidst kommes tomaterne i. Tilsæt piement d´Espelette og salt. Læg kyllingelårene tilbage i gryden ovenpå grønsagerne, og lad retten simre under låg i ca. 40 minutter i en 175° varm ovn.
Serveres med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her