Logo

Bearnaise-essens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bearnaise essens bruges til at lave den klassiske franske bearnaiasesauce. I denne opskrift laves en stor portion essens så du kan lave og nyde bernaisesauce mange gange. Essens kan også købes færdiglavet.

 

20 pillede skalotter
2 fed af et hvidløg
20 hele peberkorn
10 hele allehånde
5 hele nelliker
1 laurbærblad
lidt persille
kørvel
peberrod
lidt paprika
¾ liter vineddike
½ liter estragoneddike
¼ liter hvidvin
 
Krydderierne koges i eddiken indtil løgene er møre, og essensen under kogningen er svundet til ca. 1 l.
Den sis og hældes afsvalet på flasker, som tilproppes.
Anvendes til sauce.
 
Tips: Kan købes færdiglavet. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her